Olipa tämä osittain mielenkiintoinen ja osittain erittäin tylsä viikonloppu. Perjantai oli varsin ikävystyttävä, sillä en tehnyt mitään, enkä meinannut ollenkaan saada nukutuksi. Poltin kynttilöitä pimeässä huoneessani ja laskin tunteja joulukuun ensimmäiseen. Nyt on jo 2.12.

I´ll be dead by Xmas now anyway -

Well that´s the way I like it baby I don´t want to live forever.

Hassu puhelinkeskustelu:

 

-Ehdin kyllästyä vesipiippuun tämän jo tämän kuun aikana, vaikken itse ole kertaakaan koskenut.

-WTF?

-EMT, kaikkien bileidein keskipiste.

-JEE JEE.

 

Lauantaina sitten tänne alkoi virrata porukkaa, kalliolaisia. Aloiteltiin siinä iltaa, mutta jossain vaiheessa suurin osa alkoi kaivata lisää ihmisiä. En uskaltanu/jaksanut kutsua ketään "omia kavereitani", sillä niin tehdessäni yhden kutsuessani kutsuisin samalla viisi. Ja kaikki nyt vain eivät pidä toisitaan. Jossain vaiheessa aloin tehdä lähtöä tiksin bileisiin, jolloin jotkut olivatkin yllättäen innostuneita lähtemään mukaan. Lähdimme sitten Ninan, Anskun ja Onnin kanssa seikkailemaan. Tiksissä oli ihan mukavasti porukkaa, ihan rennosti meni ilta. En oikeastaan tutustunu hyvin kehenkään tuntemattomaan ihmiseen, lähinnä näiden jo ennalta tuttujen kanssa sekoiltiin. Joitain positiivisia ja joitain negatiivisiakin yllätyksiä siinä yön aikana sitten sattui, mitäpä tätä nyt enää lähteä kommentoimaan. Kun aloimme tehdä lähtöä, tarkoituksena oli koittaa välttää yötaksaa. Pääsimme Mellunmäkeen asti, josta jouduimme ottamaan taksin Roihuvuoreen. Mutta toisaalta ei maksanut kuin 4.5e yhdelle, sillä meitä oli neljä.

 

Plug me in

I´m alive tonight

Out on the streets again

 

You better turn me loose

You better set me free

 

Cause I´m young, running free

A little bit better than I use to be

 

"Hei tulkaa tsekkaa... tänne keittön lattialle on sammunu joku muija... Hei toihan on aika hyvännäkönen muija.
...Eiku oho, vittu se oliki mun muija."

 

Viihdettä. Mietin edelleen, kukakohan siitä porukasta saattoi olla niin psykopaatti, että hakkasi vasaralla puhelinpistokkeen hajalle?

Voi helvetti.

 

"Ei vaiskaan, mahtaa vituttaa senkin tylsät."

 

Huomenna koekuvaukset, toivottavasti rohkeuteni riittää mennä sinne... Parempi olisi.