Uskon, että se on vihdoinkin tullut. Tein oikein pienen retken tuonne Itäväylän suunnille katsomaan. Harmittaa, etten ottanut kameraa mukaan. Täytyy ottaa muutamia kuvia noilta seuduilta, oli ihan mielettömän kaunista. Olen jo talven aikana ehtinyt unohtaa, kuinka hienoa luontoa täältä löytyykään ja kuinka kauniita rakennuksia. Ei todella aina uskoisi, että Helsingistä löytyy tälläistäkin. Voisin tehdä jonkinlaisen kuvasarjan tästä paikasta, jokaisesta vuodenajasta omat sarjansa. Mahtavaa.

Tämän kevään voimalla täytyy hieman paastota... KesäKesäKesä. Sitä odotellessa. Täytyy nyt vain toivoa, ettemme joudu kärsimään takatalvista. Ei kiitos enää tässä vaiheessa.

Eilen olin Oranssilla Jennan ja kumppaneiden seurassa katsomassa muutaman bändin keikkaa. Oli ihan mukavan rauhallinen perjantai-ilta, joskin ulkona oli vielä varsin kylmä. Kiertelimme siinä ajankuluksi hieman Hertsikkaa ja sen sellaista. Ajattelin mennä tämän jälkeen vuokraamaan makuunista leffan ja sitä yritinkin, mutta eivät suostuneet vuokraamaan ilman kuvallisia papereita. Eli se siitä leffaillasta. Säälittävää. Tänä aamuna olin niin väsynyt, etten meinannut jaksaa edes kahvia mennä keittämään. En ollut perjantaina edes aamun KILL:in tunneilla, sillä en päässyt aamulla lähtemään heti kouluun nenäverenvuodon takia... Säälittävää tämäkin. Näin on käynyt jo liian monta kertaa, enkä oikein tiedä mitä tekisin. Sitä on tapahtunut jo niin monena aamuna reilun kuukauden ajalla, että jossakin vaiheessa en enää ole vaivautunut vaihtamaan lakanoitani, sillä tiedän niiden kuitenkin olevan veressä aamulla. Kuulostaa traagiselta, mutta ihmisten kysyessä vastaan: "Mut hei... se menee aikanaan ohi ja ei se ees satu!"

Vartti, poliisiraportti: Kontula, ostoskeskus, Keskiviikko 21.3. klo 18.16

"Vuonna 1969 syntynyt mies riehui Pub Merikarhun edustalla keskiviikkona alkuillasta. Mies oli poistettu kolme kertaa ravintolasta voimakkaan humalatilan ja aggressiivisen käytöksen vuoksi. Suivaantunut mies palasi pubiin takaisin kirves kädessään ja rikkoi ravintolan ikkunan. Ravintolassa oli tapahtumahetkellä henkilökuntaa ja asiakkaita, mutta he eivät loukkaantuneet sirpaleista. Lähellä olevan vartiointiliikkeen vartijat ottivat miehen kiinni ja pitivät häntä aloillaa kunnes poliisi saapui paikalle."

Miksi en nähnyt tuollaisesta mitään, vaikka olin paikalla tapahtuma-aikaan? Itseäni jotenkin huvittaa ihmisten stereotypiset käsitteet heti kun kuulevat jotakin tuollaista. *Nostaa kirveen olalle ja lähtee ostarille.