Tässä lapsille lisätietoa suosimistaan sanoista:

HUORA = Naista halventava haukkumasana, joka tarkoittaa ilotyttöä eli prostituoitua. Prostituutio tarkoittaa taasen seksipalvelujen myymistä. Huora tarkoittaa siis vain naishenkilöä ja sana on hyvin kiistanalainen ja erittäin halventava. Suosittelen vilkaisemaan Huoran päiväkirjaa :

http://huoradiary.blogspot.com/2007_01_01_archive.html

Mitä ajatella henkilöstä, joka ei koe huorittelussa mitään väärää tai epätavallista? Tuo sanahan sointuu jo niin hyvin valtavirtamme nuorisokulttuurien vittujen tulvaan, ettei aiheuta ylimääräistä hämmennystä painollaan. Miettikää yhdeksänvuotiaita tyttöjä, lattarintaisia lapsia, jotka hyppivät ruutua koulun pihalla - "huoria" Pojat kuiskailevat.

Yläasteikäiset pojat, jotka eivät ole koskaan saaneet (toivon mukaan eivät tulee koskaan saamaankaan), kutsuvat kiinnostusta herättäviä tyttöjä huoriksi. Eihän niitä mikään kiinnosta, huoria kun ovat kaikki. Miehet kutsuvat huoriksi siis naisia, joita he eivät kykene hallitsemaan.

15-vuotias tyttö on täysin neitsyt, eikä ole ikinä suudellut ketään. - Hän on huora, sillä eivät huorat ketään huoli. Huorittelulla on myös spesifistimpi vaikutus tyttöhin ja naisiin - Huoraksi kutsuminen noudattaa oletusta heteroparisuhteesta ja sen sääntöjen rikkomisesta. Huorittelu saa jopa yhdeksänvuotiaan tytön tiedostamaan olevansa jatkuvan seksuaalisen arvioinnin ja tarkkailun kohteena, sekä hyvässä että pahassa. Oletetaan, että tyttö on selvillä sanan todellisesta alkuperästä, eikä pidä sitä vain yhtenä haukkumasanana muiden joukossa. 

Now that I have found the whore in you why can´t I tell you "no"?

SAATANA = Yliluonnollisena olentona mielletty hahmo monessa uskonnossa. Usein hahmoa pidetään pahan ruumiillistumana, mutta silti mielikuvituksen tuotteena. Hänen uskotaan saaneen alkunsa arkkienkeli Luciferin pyrkimyksestä olla kristinuskon jumalan kaltainen. Jehovan todistajien mukaan Saatana on tämän maailman hallitsija, joka ohjaa kaikkia muita, paitsi Jehovan todistajia. Hänen uskotaan kuolevan maailmanlopun yhteydessä.

Saatanaksi ei voi siis kirota kaikkea mahdollista, varsinkaan esineitä, asioita ja varsinkaan ihmisiä. Myös käsitteet satanismi ja saatananpalvonta ovat pahassa ristiriidassa yleistä käsitystä vastaan. Nämä kaksi ovat todellisesti eri aisioita ja voi olla erittäin loukkaavaa mieltää esimerkiksi satanistit pahaan uskoviksi tai pettureiksi. Harvoin satanisti esimerkiksi syyttää muita vääräuskoisuudesta.

 

VAMMAINEN = Ihmisyksilö, jolla on jokin henkinen tai fyysinen vamma, puute tai vajavaisuus. Vammoja ovat jo sikiökehityksen vaiheessa alkaneet kehitysvammat, sekä myöhemmässä elämässä tapahtuneet loukkaantumiset ja sairastumiset.

Toisin sanoen, asioita ja esineitä ei voida kutsua vammaisiksi. Varsinkin tuiki tavallinen "vitun vammane" on kiellettyjen listalla. Missä vika? Mielestäni sanan käyttö väärässä yhteydessä on erittäin loukkaava esimerkiksi kehitysvammaiselle lapselle, joka ei voi eroavaisuudelleni mitään.

Vammaisuus sinälläänhän ei ole rike, eihän? Miksi siis turhaa vammaistaa esineitä, asioita ja ihmisiä, tietämättä todellista tarkoitusta?

Vitu vammane huora saatana!!!!! - Nyt on verbaaliseen ilmaisuun panostettu kunnolla.

Sairastukaa häpeään ja kuolkaa siihen.