Been hidin' out
And layin' low
It's nothing new ta me
Well you can always find a place to go
If you can keep your sanity
They break down the doors
And they rape my rights but
They won't touch me
They scream and yell
And fight all night
You can't tell me
I lose my head
I close my eyes
They won't touch me
'Cause I got somethin'
I been buildin' up inside
For so fuckin' long

 

Haluaisin varmaan taas johonkin. En tiedä, en usko että välttämättä edes pois Helsingistä. Olisi vain siistiä käydä jossain ulkomailla tai muualla.  Tällä hetkellä menee kyllä vain päivät siihen, että käy siellä töissä... En ole vieläkään onnistunut sovittamaan urheilua tälläiseen hajanaiseen aikatauluun.

 

All that first class jet sets brings me down down down

All that first class drug shit brings me down down down

 

 

I don't know how you're s'posed
To find me lately
An what more could you ask from me
How could you say that I never needed you
When you took everything
Said you took everything from me

In time I want to be your best friend.

 

"Keep talkin´ about me - You´re makin´ me famous!"

Olen lievästi sanottuna kyllästynyt siihen, että yksi kaveri/tuttu/tyyppi jaksaa vieläkin kiinnostua elämästäni niin paljon, että kertoo siitä aina aikaisemmin muille kun olen itse kuullutkaan. En kyllä pysty ymmärtämään, miten tälläinen muka ketään jaksaa liikuttaa millään tasolla. Ensin en voinut tajuta hänen motiiviaan, enkä kyllä vieläkään sitä tarkoin tiedä, mutta olen alkanut huomata, että hän näyttää tarvitsen vain jonkin huonomman vertailukohteen itselleen ja täydelliselle elämälleen. Mahtaa tuntua vielä paremmalta ja nautinnollisemmalta?

Lähes aina, kun joku nykyään tietää jotain sellaisia muhun liittyviä asioita, joita sen ei pitäisi tietää, kysyn suoraan, kuuliko hän kenties tältä kyseiseltä henkilöltä. Tähän mennessä joka ainoa on sanonut epäröimättä, että kyllä vain se kertoi... "ja se kertoin myöskin että...ja että...ja ja ja..." Joku, joka asuu jossan 100-700 kilometrin päästä Helsingistä, ei uskoakseni voi kuulla ihan mistä vain?

Olin ihan mitä tahansa - köyhä, sairas, hullu, tyhmä, säälittävä, onneton tai mitä vain muuta, en tarvitse siitä tietoa yhdeltäkään ulkopuoliselta lähteeltä. Olen yrittänyt sanoa tämän ensiksi vihjaillen ja sitten suoraan, mutta viesti ei silti näytä menevän perille. Tai tietenkin toinen mahdollisuus on myös se, että näitä juoruja on lähtenyt jo liikkeelle niin paljon, että kuulen niistä vielä ties kuinka kauan, vaikkei uusia enää olisi syntynyt. Tiedän, että kyseinen henkilö lukee tämän täältä, joten onko tässä nyt mitään hauskaa?