Haluaisin heittää tän vuoden helvetiin tai vähintäänkin johonkin niin kauas, että se olisi jo ohi.

Koska olen levoton.

Eräs ihminen "lähelläni"(kauempana kuin kukaan) näyttää paljastuvan entistä itseriittoisammaksi päivä päivältä. Hän ei omista jonain päivänä enää mitään muuta, kuin loppumattomat rahansa, mahdollisesti itsensä. En halua enää mitään ongelmia hänen kauttaan. Can´t she just shut up?

Like those who curse their luck in too many places. And those who fear are lost. And I am just nothing, nothing new today.

Itkin tänään taas erään henkilön menetystä keväällä. Moni on "unohtanut" sen, mutta tuskin kukaan oikeasti. Paitsi ihmiset, ketkä eivät tunteneet... He ovat todella unohtaneet. Unohtaneet myös sen, että ehkäpä jotkut vieläkin itkevät. Niin liian monet.

Puhuttiin Mirkan kanssa pari viikkoa sitten tapauksesta, joka menetti äitinsä 18-vuotiaana, eikä ole toipunut koskaan. Itsekään tuskin toipuisin. Olen alkanut miettimään enemmän tämänlaisia yllättäviä menetyksiä, sillä tuskin kestäisin koskaan ainuttakaan. Tappaisin itseni, jos veljeni kuolisi. Jos jompi kumpi vanhemmistani kuolisi, en ikinä pääsisi siitä yli.

Take me to the place I love take me all away.

Jos ei ikinä saisi sitä mitä toivoo ja haluaa?

Forgot about my love

(just too many times for me)

 

 

Sister, sister! They call me a parasite.