Mä vihaan niin noita ahdistelijoita. Minne ikinä meneekin - aina joka kadunkulmassa. Näitä on niin liikaa että naispuolisten on oikeasti aika vaikea liikkua missään. Mikä todellisesti laittaa niin monen aikuisen ja vieläpä ihan selvin päin olevan tekemään kaikkea tuollaista? Siitä yhdestä tein rikosilmoituksen, sillä se voisi jäädä kiinnikin.

Eilen oli Placebon keikka jäähallilla. Ei ole paljoa tullut nukuttua viikonloppuna. Kaikki mennyt aika nopeasti loppujen lopuksi. Enna ja Ame tuli tänne lauantaina. Sitä ennen yritin järjestää joitakin asioita, mikä ei kyllä onnistunut laisinkaan. Oli oikeastaan vain ahdistavaa seikkailla jossain saamatta mitään aikaan. Kun Enna ja Ame sitten tulivat, käytiin parissa kaupassa ja päätettiin lähteä Kontulaan. Rodin kanssa oltiin puhuttu että hengailis jossain lauantaina, mutta ne oli tulossa vasta joskus myöhemmin. Aikamme sitten oleiltiin Kontulassa, oikeastaan itse luin kolme tuntia kokeisiin, jonka jälkeen päätettiin kuitenkin lähteä vielä johonkin. Metrolla jouduttiin törkeän ahdistelijan uhriksi, joka lähti seuraamaan meitä. Se oli pitkä juttu, mutta jotenkin selvittiin siitä ja soitin hätäkeskukseen. Jäätiin Kaisaniemessä pois ja nähtiin Rod, Katri, Mape ja Tommi. Seikkailtiin vaan ympäri kaupunkia ja käytiin Tavastian edessä ihmettelemässä Ayabien jonottajia. Sitten yllätyksellisesti kaikki lähtivät johonkin ja jäin yksin venailemaan Ennaa ja Amea, jotka lähtikin hakemaan mun asunnolta jotain tavaroitaan. Ne halus mennä jonottamaan Placeboa yöksi. Mun elämä ei oikein antanut periksi, enkä voinut mennä sinne niin pitkäksi aikaa. Opastin ne sitten Jäähallille ja itse yritin mennä 3T:llä keskustaan. Siellä oli kuitenkin tyhmiä äijiä, jotka laittoivat sporan ovien väliin kaljapulloja. Niistä oli tosi hauskaa, kun ovet ei menny kiinni. Joillakin halvat huvit, toisilla taas ilmaiset.

Pääsin nukkumaan vasta joskus tosi myöhään ja en ehtinyt nukkumaan kovinkaan pitkää. Heräsin viideltä ja menin seitsemältä ostarille - mutta kappas vain sunnuntaina jopa R-kioskit aukeavat vasta kahdeksalta. Olin väsyneempi ja heikompi kun vähään aikaan, mutta jäin kuitenkin tunniksi ostarille odottamaan kioskin aukeamista.

Jäähallille menin yhdeltätoista. Luin kokeisiin puolet ajasta. Jossain vaiheessa menin hakemaan merin keskustasta myöskin paikan päälle. Kalle ja Maaretkin tulivat jossain vaiheessa. Keikalla olin tosi väsynyt enkä jaksanut seistä suorassa. Lojuin vain kaiteeseen nojaten, onneksi olnin edessä. Silti se oli ikimuistoista. Keikan aikana Helsinkiin oli vyörynyt jostakin järkyttävä tulva. Kahlasimme viemärivedessä ties minne. Kontulaan päästyämme liftasimme Kurkimäkeen. Nukuin neljä antoisaa tuntia, jonka jälkeen lähdin koululle kokeisiin. Nyt on paljon siivottavaa, paljon luettavaa. Kuulemma työvuorokin olisi ollut tänään, mutta olisi kyllä parempi ilmoittaa niistä työntekijöille.

"Soita huomenna, tänään on viimeinen päivä tehdä varmistus noilta" jnejnejne... Huomenna on kyllä sitten vihoviimeinen kerta kun soitan tuonne.