Jotenkin haluaisin tästä eroon. (Mistä niin?) En tiedä itsekään.

"Me ei pidetä meteliä. EI kai haittaa?"

"Ei mua ainakaan." (Miksi se puhuu mulle näin vain aina kun on kännissä?)

Kurkimäki on kaunis kun sataa. Aamu muttuu yöksi todella nopeasti. Vaalea vaihtuu tummaksi. Ja nyt on jo toukokuu. Neljä viikkoa koulua jäljellä.

Talvi  - Joo se oli, kovin erikoinen, märkä ja luinen.

Kesken päivää nukahtaminen on jokin merkki turhautuneisuudesta ja ylirasituksesta. Tänään se tapahtui taas ja nyt on edelleenkin aika karmea fiilis. Suu maistuu jostakin syystä aivan oksennukselle, vaikka kaikesta on jo aikaa.

 

FOR YOUR EYES ONLY

Äitini innostui jollakin tapaa tästä kaikesta. Tai ehkä hän innostui ennemmin siitä, että en ole vihainen ja omistan jopa enemmän ajatuksia asiasta kuin hän. Luulen, että se on hänestä hienoa. Se oli tänään soittanut väestöliittoon ja johonkin lääkäreille ja kertoi, että heidän mielestään tämä kaikki oli ollut todella mielenkiintoista ja he haluaisivat ehkä kuulla mua ja... sitä toista. En muutenkaan oikein voi käsittää, miten joidenkin mielestä koko juttu on niin hieno? Mikä tekee mistään hienon? Erikoisuus, ainutlaatuisuus, dramaattisuus, harvinaisuus? Mielestäni ei mikään näistä.

 

"Vaikuttaako tämä jotenkin teidän suhteeseenne? Pidätkö häntä edelleen aitona ja onko teillä terve suhtautuminen elämään?"

"Ainiin, olen tainnut unohtaa kertoa, että hän on alkoholisti. Heh, en tiedä miten tämä on voinut jäädä."

Yhteisöt ovat muuten poikkeuksetta huonoja ideoita. Ne eivät toimi koskaan täydellisesti, eivätkä tule ikinä toimimaankaan. Johtuen kaikinpuolisesta epärehellisyydestä, se kun on luonteemme syvimmiltään. Liian monella on taipumus olla irrallinen, itseni mukaan lukien. Mitäpä siis turhaan tuhlata aikaamme.

Ei mitään sen jalompaa. Nämä syytökset vaikuttavat kampanjaasi. Kannattaisi varoa vähän, sillä nämä ovat häilyviä aikoja. 1990 luovuttajat ovat olleen 90% tuntemattomia. Pinnallisuus.

 

"Ei se olis reilua sulle! *** ** ei kannata mennä ***. Se ei vaan toimi!"

"Vittu, kuvitteletko että teijän kahen kanssa haluaisin lähtee johonkin vapaaehtoisesti?"

 

Seeking ideas and ways to express your individuality? I might be your answer.