Toistan: Olenko mä jotenkin helpon oloinen, tyhmä vai muuten vaan kirottu? Olisin jo ihan helvetin onnellinen jos joku sanoisi vaan "eikun olet muuten vaan tyhmä". Voisin syyttää itseäni ja tyhmyyttäni. Mutta lapsi rakas, kaikki ei ole niin yksiselitteistä.

Kuinka sokea voi olla? Ja miten kuuro? Voiko olla niin paljon, ettei näe eteensä, eikä kuule ääntä lainkaan? Mahdollista. Uskoisin että se on, sillä muutoin en kykene ymmärtämään kaikkea typerää ja päämäärätöntä toimintaamme. Kyllä se elämä opettaa hiljaa kävelemään.

On muuten tulossa mahdollisesti hieno kesä. On tulossa niin paljon hyviä artisteja ulkomailta, että jos vain valuutta riittää näihin eniten mieluisiin niin ei voi tulla kovin turhia viikonloppuja:

10.04 Nine Inch Nails, Ladytron, 18.04 The Ark, 27.05 Placebo, 04.06 Mötley Crüe, 15.06 Provinssirock: mm. Floggin Molly, MUCC, Animal Alpha, Chimaira, Maj Karma, Kotiteollisuus, 16.06 Provinssirock: mm. Velvet Revolver, Zen café, 17.06 Prvovinssirock: mm. Scissor sisters, I was a teenage Satan worshipper, Lamb of God, 29.06-01.07 Tuska Open Air: mm. W.A.S.P., D´espairs Ray, Moonsorrow, Immortal, 06.07-08.07 Ruisrock: mm. Deathstars, The Ark, The Hives, Slayer, Sonata Arctica, Mastodon, D´espairs Ray, Children of Bodom, CMX, Hanoi Roxx, Amorphis 15.07 Metallica, 01.08 Rolling Stones, 02.07-04.07 Holjat (lol),  03.08-05.08. Ankkarock: mm. Dir en grey (:oo)

Kaikenlaista tuollaista olisi tarjolla ja paljon muutakin, mutta noihin ainakin olisi tavoitteena ilmaantua. Tällä hetkellä odotan harvinaisen levottomasti Trentin ja Twiggyn näkemistä reilun viikon päästä. En pysy paikoillani, tuntuu ihan joltain kakaralta joka venaa vaikka synttäreitääm tai joulupukkia. Jotain niin käsittämättömän hienoja tyyppejä, etten usko että he oikeasti tulevat tänne. Pakko saada salakuljetettua kamera sinne messiin, olisi niin mahtavaa saada edes muutama kuva. Olen varmaan ihan sekaisin siellä, sillä yleensä en ole kovinkaan turhamainen, mutta nyt olen alkanut miettiä mitä laitan päälleni silloin. Jollakin ikävällä tapaa säälittävää - mutta silti niin piristävää. Nyt huolestuttaa... Jollakin tapaa olen alkanut tykästyä myös sellaisiin ns. hieman pissistyylisiin vaatteisiin. Tai no, ei nyt aivan varsinaisesti pissistyylisiin, mutta kuitenkin sellaisiin, mitä ne mainostavat tv:ssäkin. Sellaisiin muka "rentoihin" ja kalliin näköisiin. Huono yhdistelmä eikä sovi lainkaan mulle. Sanokaa suoraan jos näette ylläni jotain kaameuksia. Kiitän.

 

There is no you,

there is only me.

There is no fuckin´ you,

there is only me.