Tänään käytiin Jonin kanssa Itiksessä, jonka jälkeen suostuttelin hänet mukaan Laajasaloon katsomaan sitä hakemaani asuntoa. Alan oikeasti jo uskoa, että jos en saa sitä, lähtee jauhokirjeet saman tien postiin. Yleensä en ottaisi tälläistä niin vakavasti, mutta... No, ainakin se paikka oli todella hieno ja asunnnot juuri sellaisia, kuin olin kuvitellut. Hiiten jotkut Snellman-korkeakoululaiset. Saan sen siinä tapauksessa, että joku peruuttaa/jättää varmistamatta varauksensa. Se on niin 50/50.

En aijo ottaa toisten ihmisten ongelmista omiani, kun nuo muutamat konsertit lähestyvät. Mua ei kiinnosta jos jotkut on turmellu välinsä, ne on kuitenkin turmellu vain omat ihmissuhteensa. Ei kiinnosta onko jotkut väleissä vai ei, kiinnostaa vain kenen kanssa itse olen väleissä.

Petyin taas samaan ihmiseen kahteen otteeseen. En tiedä miten hän voi kuvitella kaiken onnistuvan sillä samalla tekniikalla, mikä tehoaa vain niihin hyvän päivän tuttuihin. Ei se tehoa läheisempiin ihmisiin. Se vaan ei mene niin.

My eyes seek reality, my fingers seek my veins,

There´s a dog at your back step

He must come out from the rain

I fall cause I let go

So net below has rot away

So my eyes seek reality

and my fingers seek my veins

 

Please forgive me. Please forgive me. Please forgive me.