I´m in the basement, you´re in the sky,

I´m in the basement baby, drop on by,

I´m in the basement, you´re in the sky,

I´m in the basement baby, drop on by.

 

I´m so happy ´cos today I found my friends.

(Well not my friends actually.)

 

Tämän viikon maanantai oli aivan kauhea. Tiistai oli hyvä, erittäin. Kauan odottettu Motöheadin jäähallin keikka, jossa lämppärinä Hanoi Roxx ja Los Bastardos. Olin koulupäivän aamuna aika levoton, joten otin lääkkeitä, vaikka ne alkavatkin olla jo aika lopussa. Niiden ansiosta aika kuluikin nopeasti ja tunnit sujuivat hyvin. Pääsin todella aikaisin, koska tässä jaksossa on todella vähän kursseja verrattuna muihin jaksoihin. Käväsin nopasti Roihuvuoressa, jonka jälkeen lähdin keskustaan, josta lähdettiin Lucan kanssa jäähalille päin. Matkalla törmättiin johonkin hassuihin pikkuisiin rokkipeikkoihin, ne oli hauskoja ja taisivat puhua jotain Andy McCoysta.;D Ei jääty venailemaan Emloa, koska se pääsi niin myöhään. Mentiin 69 dösällä ja jäähallilla oli arviolta 30-50 jonottajaa. Motörheadin perusfani=+30v. kaljamahainen äijä, joten mikäs näiden keskellä sitten jonotella kröhöm... Emlo ja Wekie tulivat jonkin ajan päästä myös hallille. Keskusteltiin aikamme kuluksi Mötleyn taustatanssijoista, ovatko ne hyvännäköisiä vai eivät. En tiedä mihin lopputulokseen päästiin, se ei tainnut olla ihan yksimielinen. Olen identiteettikriisin partaalla.

Jonotuksen loppuvaiheessa Emlolle tuli huono olo verensokerin laskemisen takia. Turvatarkastuksessa tuli tietenkin ongelmia; "Aika huono yritys salakuljettaa noita ketjuja sisälle"... Kun tyyppi ei edes näe mitään. Käytiin Lucan kanssa nopeasti ostamassa jotain, mikä nostaisi verensokeria nopeasti. Ei keksitty muuta vaihtoehtoa, kuin limsa.

Keikka itsessään oli mahtava kokemus:

1. Doctor Rock 2. Stay Clean 3. Be My Baby 4. Killers 5. Metropolis 6. Over The Top 7. One Night Stand 8. I Got Mine 9. Born To Raise Hell 10. Sword Of Glory 11. Rosalie (Thin Lizzy cover) 12. In The Name Of Tragedy / rumpusoolo 13. Just 'Cos You Got The Power 14. Going To Brazil 15. Killed By Death 16. Iron Fist 17. Whorehouse Blues 18. Ace Of Spades 19. Overkill

Yleisö oli aggressiivista ja jossain vaiheessa tuntui, kuin omat jalat eivät olisi ollenkaan maassa. Se on ihan mahdollista. Lopussa nappasin vielä Philin plektran, harmi että niitä lensi näköjään vähän liiankin monta! Kun päästiin hallilta ulos, ei sporan venaaminen ollut järkevää. Käveltiin keskustaan.

Ihania ihmisiä.