Joskus vain toivon, että voisin aiheuttaa itselleni jälleen aivotärähdyksen. Se oli kokemus, joka jäi loppupeleissä positiiviseksi, vieläkin huomioon ottaen, että kyseessä oli onnettomuus. Haluaisin todella unohtaa täysin vähintäänkin 1-2 vuotta, selviäisin ihan hyvin ilman niitäkin. En ollut viisitoista vuotiaana edes tyhmä, päinvastoin. I want my FAKEface back. I want my FAKEfamily back. I want my FAKEfriends back. I want my FAKEboyfriend back. I want my FAKEhome back. I want my FAKEself-confidence back.

I´m a loser baby  -  so why do you still keep on hanging with me?

Today someone said "I have to get a life..." And I just thought "Oh well, I think I need one too".

Olen ollut erittäin laiskalla tuulella jo muutaman päivän. Lieneekö meneillään olevalla koeviikolla olevan mitään tekemistä tämän kanssa. En pysty tai jaksa tehdä mitään. Mutta ei kai tarvitsekaan, ihme kai jo sinänsä, että olen päässyt edes tähän asti. Niin, ja läpäisin jopa ajokorttilääkärintarkastuksenkin, mikä oli suuri saavutus. Positiivista kuitenkin, että sain kaikista tämän jakson kuvataiteen töistä kympin. Mitä enemmän olet rappiolla, sitä suuremmalla tahdilla taideaineittesi numerot kohoavat. Get over it. -

Näyttää kovin siltä, että liityn joulunvihaajiin. Surkea juhla. Lähinnä masentavaa nähdä, miten tänä vuonna tuon kanssa käy. Lapsuudenjouluista osa on kuitenkin jäänyt mieleen lämmittävinä. Millaisiakohan vanhempani olivat silloin(?) En tiedä, mikä on totuus.

 

WITHOUT EVEN TRYING I'VE LIVED ON THE EDGE OF A KNIFE


I'VE PLAYED WITH FIRE, BUT I DON'T WANT TO GET MYSELF BURNED

 

Some people need three thousand roses and that´s the only way to prove you love them.¨

(False, I hate you)

Some people want it all, but I don´t want nothing at all.

(False, I want it all)

Some people want diamond rings, some just want everything.

(False, everyone wants everything)

(And everything means nothing)

(False, my dream is to have everything)

 

QUESTION; DO I SEPARATE FROM THE OTHER?

WELL, I DON´T THINK SO, I´M JUST FAILING ALL YOUR FUCKING TESTS.